jordbærsjokolade Skrevet 11. desember 2010 #1 Skrevet 11. desember 2010 Har fulgt oppskriften til Hellstrøm med fiken, sjalottløk og sherryeddik. Syntes ikke det smakte noe som helst uten om kokt kål så jeg har hatt i et par spiseskjeer honning og et lite glass søt rødvin + eklstra sherry eddik. Smaker fortsatt ikke sånn jeg vil...Noen god råd?
* 5 om dagen * Skrevet 11. desember 2010 #2 Skrevet 11. desember 2010 har du ikke hatt i sukker og eddik??
jordbærsjokolade Skrevet 11. desember 2010 Forfatter #3 Skrevet 11. desember 2010 Har hatt i sherryeddik og honning og sukker...Fortsatt smaker det..bah, kål
* 5 om dagen * Skrevet 11. desember 2010 #4 Skrevet 11. desember 2010 burde nok ha i vanlig eddik også...er ikke lett å få den "rette" smaken uten vanlig eddik og sukker.
* 5 om dagen * Skrevet 11. desember 2010 #5 Skrevet 11. desember 2010 burde nok ha i vanlig eddik også...er ikke lett å få den "rette" smaken uten vanlig eddik og sukker.
mamma til tre nydelige jenter Skrevet 11. desember 2010 #6 Skrevet 11. desember 2010 tror også at du bør ha i litt vanlig eddik
jordbærsjokolade Skrevet 11. desember 2010 Forfatter #7 Skrevet 11. desember 2010 hmm, ok, da prøver jeg litt valig eddik også Takk
* 5 om dagen * Skrevet 11. desember 2010 #8 Skrevet 11. desember 2010 men jeg tror det at siden du har hatt oppi det andre så får du ikke den vanlige surkålsmaken du er ute etter...
jordbærsjokolade Skrevet 11. desember 2010 Forfatter #9 Skrevet 11. desember 2010 Er ikke ute etter vanlig smak, men mer smak:) Det smakte liksom ikke noe særlig, men det hjalp å ha i litt vanlig eddik, hadde i ennå mer hønning også så nå smaker det litt mer. takk for tips:)
* 5 om dagen * Skrevet 11. desember 2010 #10 Skrevet 11. desember 2010 kål krever også salt, så kanskje smaken kommer bedre frem om du har i litt salt også :-) skjønner...lager jo ikke en annen variant for å få "den rette" smaken...hehe..
jordbærsjokolade Skrevet 11. desember 2010 Forfatter #11 Skrevet 11. desember 2010 Den ble helt ok, ikke noe mer enn det. Tror posevarianten ville vært det bedre valget egentlig:) Neste gang blir det vanlig surkål gitt!
* 5 om dagen * Skrevet 11. desember 2010 #12 Skrevet 11. desember 2010 mmm...men vanlig hjemmelaget surkål er bedre enn den en kjøper. der bruker jeg bare hodekål, salt, karve og vann...har i sukker og eddik etter et par timers koking.....og ikke med eple,men det er min smak da :-))
jordbærsjokolade Skrevet 11. desember 2010 Forfatter #13 Skrevet 11. desember 2010 Er enig, hjemmelaget surkål uten epler, det er det det blir på Julaften gitt. Ble bare så inspirert av hellstøm her i går eller dagen før:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå