Gå til innhold

Må smør stå i kjøleskap?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

For å holde holdbarheten så bør det stå kjølig. Noen smørsorter blir ganske rennende uten kjøleskap.

Men feks skikkelig gammeldags smør, "godtsmør" kan stå i varmen. Mange eldre sverger til det smøret.

Men er det godt med varmt smør da??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker bare vanlig smør, meierismør, hos oss står det fremme, da det ikke går an å smøre om det har stått i kjøleskapet.

Vi bruker ikke smøremargariner da de inneholder transfetter, som er svært helseskadelige. Vi bruker smør og oljer, både til matlaging og på brødet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Finnes da andre typer transfett, og skadelige fett, enn palmeolje.

 

Transfett er navnet på fettet etter at en flytende olje er gjort om til fast form, slik at man kan smøre de. Om alle disse soya og oliven "smørene" skulle være sunne/ikke helseskadelige, hadde de vært i flytende form.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du vet at ren olivenolje også er fast når den står i kjøleskapet? Og at margarin blir helt flytende når den har stått i romtemperatur i noen timer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...