Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #1 Del Skrevet 9. desember 2010 l Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #2 Del Skrevet 9. desember 2010 For å holde holdbarheten så bør det stå kjølig. Noen smørsorter blir ganske rennende uten kjøleskap. Men feks skikkelig gammeldags smør, "godtsmør" kan stå i varmen. Mange eldre sverger til det smøret. Men er det godt med varmt smør da?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #3 Del Skrevet 9. desember 2010 Det er laget av melk, så det er en fordel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #4 Del Skrevet 9. desember 2010 Vi bruker bare vanlig smør, meierismør, hos oss står det fremme, da det ikke går an å smøre om det har stått i kjøleskapet. Vi bruker ikke smøremargariner da de inneholder transfetter, som er svært helseskadelige. Vi bruker smør og oljer, både til matlaging og på brødet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #5 Del Skrevet 9. desember 2010 Det har ikke vært brukt palmeolje i norsk margarin siden 90-tallet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #6 Del Skrevet 9. desember 2010 Finnes bare en type smør, og det greier seg fint i romtemperatur.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #7 Del Skrevet 9. desember 2010 Prøv å ha Soft Flora i romtemperatur over noen timer.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #8 Del Skrevet 9. desember 2010 Finnes da andre typer transfett, og skadelige fett, enn palmeolje. Transfett er navnet på fettet etter at en flytende olje er gjort om til fast form, slik at man kan smøre de. Om alle disse soya og oliven "smørene" skulle være sunne/ikke helseskadelige, hadde de vært i flytende form. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #9 Del Skrevet 9. desember 2010 Soft Flora er meg bekjent en margarin.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2010 #10 Del Skrevet 9. desember 2010 Du vet at ren olivenolje også er fast når den står i kjøleskapet? Og at margarin blir helt flytende når den har stått i romtemperatur i noen timer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå