Gjest Supperådet Skrevet 8. desember 2010 #1 Del Skrevet 8. desember 2010 Har en kilo til overs etter å ha laget julepølser. Hva skal jeg bruke resten til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest irismor Skrevet 8. desember 2010 #2 Del Skrevet 8. desember 2010 Rent malt kjøtt? Hva med å lage karbonader og ha til middag i dag. Hjortekarbonader, potetmos, gulrøtter og viltsaus :-) Eller lag karbonader og frys de ned. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supperådet Skrevet 8. desember 2010 #3 Del Skrevet 8. desember 2010 Syns karbonader er kjedelig mat;) Men er vel det enkleste. Hvordan lager du dem? Har faktisk aldri laget karbonadetr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supperådet Skrevet 8. desember 2010 #4 Del Skrevet 8. desember 2010 Rent malt ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest irismor Skrevet 8. desember 2010 #5 Del Skrevet 8. desember 2010 Kjøttdeig 1kg Muskatnøtt (revet) Salt Pepper Fløte (bruker kremfløte) Potetmel 2 ss Egg 2 medium str Ha kjøttdeigen i en bolle og tilsetter egg. Rør rundt og tilsett potetmel, spe med fløten til ønsket konsistens. Krydre etter smak. Stek karbonadene i smør (tine). Server gjerne karbonadene på ferskt grovt brød. Stek champignoner (i skiver) og løk (i strimler) sammen og legg oppå karbonaden. Spis mens det er varmt :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest irismor Skrevet 8. desember 2010 #6 Del Skrevet 8. desember 2010 Eller stek kjøtt, bacon, løk og champignon, ha det i en gryte og tilsett 50/50 vann og rødvin. Ha i gulrøtter og persillerot og la det koke inn. Tilsett så seterrømme, brunost og en dæsj med viltkrydder. Rett før servering slenger du en neve med tyttebær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
La Perla Skrevet 8. desember 2010 #7 Del Skrevet 8. desember 2010 Du kan faktisk også bruke det til å lage pastasaus og lasagne. Her i huset har vi stadig hjortepasta og hjortelasagne =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå