Tonita Skrevet 6. desember 2010 #1 Skrevet 6. desember 2010 kjøpte den frossen like før jul, men den ble ikke stekt da vi reiste bort i jula... Nå lurer jeg på om den fremdeles er holdbar? Ville du tatt sjangsen? Er jo liksom litt krise derso ribba er sur...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷXenalita Skrevet 6. desember 2010 #2 Skrevet 6. desember 2010 Står det dato på den? har du en skikkelig god fryser? Har den muligens blitt tint og så fryst på nytt? Om den har hatt en jevn frysetemperatur og det er dato på den, ville jeg satset på det. Men med dagens ribbepriser kan du lekesågreit kjøpe deg en ny... 20 kr kg er ikke så ille..
Babyønske �� Skrevet 6. desember 2010 #3 Skrevet 6. desember 2010 Den er antageligvis ikke god. Kanskje ikke sur, men mer harsk. Jo mere fett, jo kortere holdbarhet i fryseren.
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷXenalita Skrevet 6. desember 2010 #4 Skrevet 6. desember 2010 er det like så greit.. hehe.. noen skriveleifer....
Bompibjørnen *født* Skrevet 6. desember 2010 #5 Skrevet 6. desember 2010 Prøvde meg på det samme i helgen, fant den frem fra frysern.. luktet ikke så bra.. så vi turde ikke steke den en gang, og svoren hadde blitt helt rar.. inntørket.. vil helst ikke prøvesmake noe dårlig kjøtt akkurat nå.. vår gikk i søpla
TrultemorM2Småtrulter+2012 :) Skrevet 7. desember 2010 #6 Skrevet 7. desember 2010 Hmm...hva med et stort kalkunbryst jeg har i fryseren fra nyttårsaften i fjor? Det var ikke alle som var bedt som kunne komme, derfor ble det ene kalkunbrystet bare liggende i fryseren. Kan det spises nå, tro?? Jeg har egentlig tenkt lenge at jeg måtte hive det, men siden det kom opp en tråd om det med fryst kjøtt her tenkte jeg at jeg kunne jo kanskje slenge meg på og spørre dere hva dere ville gjort..? Og hvordan merker man om kalkunkjøtt er dårlig?
Nagilimia Skrevet 7. desember 2010 #7 Skrevet 7. desember 2010 Jeg vet bare at svinekjøtt er det med kortest holdbarhet i fryseren. Har hørt 6 mnd på svinekjøtt og 1 år på annet kjøtt, og det er type dypfryser og ikke liten kjølseskapsfryser.
Varulven Skrevet 7. desember 2010 #8 Skrevet 7. desember 2010 Helsefarlig er den ikke, men som noen andre skrev, finnes det en viss mulighet for at fettet har blitt harskt, og da smaker det ikke godt. hvis svoren liksom er hvit og tørr, så er det en viss risiko for "frysersmak". Heller ikke godt, men helt trygt å spise. Kalkunbryst er ganske magert kjøtt, så hvis det er rått er det helt sikkert ingen fare med det. Er det stekt, så må du regne med at det har tørket ut i frysen og smaker lite til ingenting. Ev. frysersmak.
tre-blir-til-fire Skrevet 7. desember 2010 #9 Skrevet 7. desember 2010 Sikkert ingen fare, men du kan jo koke den til sylte i stedet davel! :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå