Gå til innhold

Jeg har ei juleribbe som har ligget i fryseren fra i fjor...


Anbefalte innlegg

Skrevet

kjøpte den frossen like før jul, men den ble ikke stekt da vi reiste bort i jula... Nå lurer jeg på om den fremdeles er holdbar?

Ville du tatt sjangsen?

Er jo liksom litt krise derso ribba er sur...

Fortsetter under...

Skrevet

Står det dato på den? har du en skikkelig god fryser? Har den muligens blitt tint og så fryst på nytt?

 

Om den har hatt en jevn frysetemperatur og det er dato på den, ville jeg satset på det. Men med dagens ribbepriser kan du lekesågreit kjøpe deg en ny... 20 kr kg er ikke så ille..

Skrevet

Den er antageligvis ikke god. Kanskje ikke sur, men mer harsk. Jo mere fett, jo kortere holdbarhet i fryseren.

Skrevet

er det like så greit.. hehe.. noen skriveleifer....

Skrevet

Prøvde meg på det samme i helgen, fant den frem fra frysern.. luktet ikke så bra.. så vi turde ikke steke den en gang, og svoren hadde blitt helt rar.. inntørket.. vil helst ikke prøvesmake noe dårlig kjøtt akkurat nå.. vår gikk i søpla :)

Skrevet

Hmm...hva med et stort kalkunbryst jeg har i fryseren fra nyttårsaften i fjor? Det var ikke alle som var bedt som kunne komme, derfor ble det ene kalkunbrystet bare liggende i fryseren. Kan det spises nå, tro?? Jeg har egentlig tenkt lenge at jeg måtte hive det, men siden det kom opp en tråd om det med fryst kjøtt her tenkte jeg at jeg kunne jo kanskje slenge meg på og spørre dere hva dere ville gjort..? Og hvordan merker man om kalkunkjøtt er dårlig?

Annonse

Skrevet

Jeg vet bare at svinekjøtt er det med kortest holdbarhet i fryseren. Har hørt 6 mnd på svinekjøtt og 1 år på annet kjøtt, og det er type dypfryser og ikke liten kjølseskapsfryser.

Skrevet

Helsefarlig er den ikke, men som noen andre skrev, finnes det en viss mulighet for at fettet har blitt harskt, og da smaker det ikke godt.

 

hvis svoren liksom er hvit og tørr, så er det en viss risiko for "frysersmak". Heller ikke godt, men helt trygt å spise.

 

Kalkunbryst er ganske magert kjøtt, så hvis det er rått er det helt sikkert ingen fare med det. Er det stekt, så må du regne med at det har tørket ut i frysen og smaker lite til ingenting. Ev. frysersmak.

Skrevet

Sikkert ingen fare, men du kan jo koke den til sylte i stedet davel! :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...