verdens heldigste mamma Skrevet 6. desember 2010 #1 Del Skrevet 6. desember 2010 Noen med tips til noe godt jeg kan lage? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TøffiTrynet☠ Skrevet 6. desember 2010 #2 Del Skrevet 6. desember 2010 Her er noen linker til deg. http://www.dinmat.no/Temasider/Artikler/Fest-og-h%C3%B8ytid/Jul/Pinnekj%C3%B8tt-som-restemat http://www.matogdrikke.no/content/view/3486/10100/ http://www.matogdrikke.no/content/view/3489/10100/ http://www.melk.no/artikkel.aspx?mnu1id=9080&artid=17024 Har forøvrig ikke prøvd noen av oppskriftene, da vi alltid spiser opp alt pinnekjøttet.. Men synes den siste oppskriften så spennende ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
¨¨¨~~~¨^^^**\\\\\]]][[[### Skrevet 6. desember 2010 #3 Del Skrevet 6. desember 2010 Et annet alternativ er rett og slett å varme opp pinnekjøttrestene, f.eks. i mikroen, selv om det smaker best når de er dampkokt første gangen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
verdens heldigste mamma Skrevet 6. desember 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 6. desember 2010 Tusen takk for mange gode tips. Enig i at torsk og pinnekjøtt så veldig spennende ut. Jeg har heller aldri fått rester før, men 2 gjester ble syke i siste liten ;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meg,Vesla & Antonio:) + spire Skrevet 6. desember 2010 #5 Del Skrevet 6. desember 2010 det er veldig godt i lapskaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lita tulle & stor gutt <3 Skrevet 6. desember 2010 #6 Del Skrevet 6. desember 2010 Vi lager en slags pytt-i-panne, med pinnekjøtt, litt ribbe, evt det som er av sossier og potet...Veldig godt og lettvint!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prusiluscan Skrevet 7. desember 2010 #7 Del Skrevet 7. desember 2010 bruk det ved siden av potetball Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rima Skrevet 7. desember 2010 #8 Del Skrevet 7. desember 2010 Blir alltid lapskaus av rester her i huset. Nyyydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mammatetogansketette:)) Skrevet 7. desember 2010 #9 Del Skrevet 7. desember 2010 Å... er så vanvittig glad i pinnekjøtt at kunne aldri funnet på å lage lapskaus av det!!! Nei,her dampes de forsiktig og spises med kålstappe- en gang til:) Selv om de jo er best "ferskt"... Men kan tenke meg det blir en ny- hydelig lapskaus ja:))) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sånn kan det gå Skrevet 7. desember 2010 #10 Del Skrevet 7. desember 2010 Vi varmer rett og slett biter i microen og gomler det i oss som godis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ano`num *17.03.10* Skrevet 7. desember 2010 #11 Del Skrevet 7. desember 2010 Restemiddag dagen derpå ja! Mmm. Svigers bruker fenalåret til å koke opp til kjøttsuppe eller potetball. Altså. De spiser opp alt kjøttet så det bare er ben og "rusk" igjen. Blir det potetball så smaker det bare helt nydelig!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MizzaM Skrevet 7. desember 2010 #12 Del Skrevet 7. desember 2010 Lefse smøres med kålrotstappe, litt urter og digg og så pinnekjøttbiter og rulles så sammen . Skjæres i "tapasbiter" og Nyyyyt:)! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunnybeach4gull :) Skrevet 8. desember 2010 #13 Del Skrevet 8. desember 2010 Lapskaus eller grille det på bålet,nammenam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mer enn bare mor Skrevet 8. desember 2010 #14 Del Skrevet 8. desember 2010 Vi fryser det og griller det til sommeren:))) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ana baroma Skrevet 8. desember 2010 #15 Del Skrevet 8. desember 2010 Det er veldig godt på blinis (russiske pannekaker) eller ikke søtede lapper/tykke pannekaker. Smør litt rømme på pannekaka (som ikke skal være store greia), legg pinnekjøttet oppå og legg en bit av et gressløkstrå oppå som garnityr. God tapasrett! Ellers er en lys lapskaus eller pinnekjøtt i lefse med rømme eller snøfrisk gode alternativer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå