Gå til innhold

Hva lager dere av pinnekjøttrestene?


verdens heldigste mamma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her er noen linker til deg. :)

 

http://www.dinmat.no/Temasider/Artikler/Fest-og-h%C3%B8ytid/Jul/Pinnekj%C3%B8tt-som-restemat

 

http://www.matogdrikke.no/content/view/3486/10100/

 

http://www.matogdrikke.no/content/view/3489/10100/

 

http://www.melk.no/artikkel.aspx?mnu1id=9080&artid=17024

 

Har forøvrig ikke prøvd noen av oppskriftene, da vi alltid spiser opp alt pinnekjøttet.. Men synes den siste oppskriften så spennende ut! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et annet alternativ er rett og slett å varme opp pinnekjøttrestene, f.eks. i mikroen, selv om det smaker best når de er dampkokt første gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for mange gode tips. Enig i at torsk og pinnekjøtt så veldig spennende ut.

 

Jeg har heller aldri fått rester før, men 2 gjester ble syke i siste liten ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi lager en slags pytt-i-panne, med pinnekjøtt, litt ribbe, evt det som er av sossier og potet...Veldig godt og lettvint!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å... er så vanvittig glad i pinnekjøtt at kunne aldri funnet på å lage lapskaus av det!!! Nei,her dampes de forsiktig og spises med kålstappe- en gang til:) Selv om de jo er best "ferskt"...

Men kan tenke meg det blir en ny- hydelig lapskaus ja:)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Restemiddag dagen derpå ja! Mmm.

 

Svigers bruker fenalåret til å koke opp til kjøttsuppe eller potetball.

Altså. De spiser opp alt kjøttet så det bare er ben og "rusk" igjen.

Blir det potetball så smaker det bare helt nydelig!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er veldig godt på blinis (russiske pannekaker) eller ikke søtede lapper/tykke pannekaker. Smør litt rømme på pannekaka (som ikke skal være store greia), legg pinnekjøttet oppå og legg en bit av et gressløkstrå oppå som garnityr. God tapasrett!

 

Ellers er en lys lapskaus eller pinnekjøtt i lefse med rømme eller snøfrisk gode alternativer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...