overkill Skrevet 1. desember 2010 #2 Skrevet 1. desember 2010 Hvordan skal det serveres da? Som stek? Jeg lager alltid for mye mat og ville nok beregnet 350-400 gram per pers for voksne.
Mom2Two Skrevet 1. desember 2010 Forfatter #3 Skrevet 1. desember 2010 Skal serveres temmelig tradisjonelt, med poteter, rosenkål, gulrøtter og saus med geitost og seterrømme mm. + tyttebær selvsagt:) Da har jeg beregnet greit da, kjøpte 4 kg kjøtt, det er snakk om 6 voksne og 3 spisende barn:-) Liker å ha litt ekstra, og rester er bare fint.
Mom2Two Skrevet 1. desember 2010 Forfatter #4 Skrevet 1. desember 2010 Tusen takk for hjelpen forresten:)
overkill Skrevet 1. desember 2010 #5 Skrevet 1. desember 2010 Bare hyggelig! Det hørtes riktig nydelig ut:)
Mom2Two Skrevet 1. desember 2010 Forfatter #6 Skrevet 1. desember 2010 Vi får håpe det blir bra:-) Lett å like i hvert fall.
Gjest Sekretøsa Skrevet 1. desember 2010 #7 Skrevet 1. desember 2010 Vet ikke med reinsdyr, men vi hadde hjort til 24 stykker. Da hadde vi 10 kg. Tror det ble i overkant mye igjen )
Gjest irismor Skrevet 1. desember 2010 #8 Skrevet 1. desember 2010 Man beregner 250-300 gr stek per person. Så du skal ha mer enn nok, og blir det for mye så skjær den i skiver og frys skivene. Til reinsdyrstek så er det også veldig godt med rognebærgele.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå