ma♥med 2 små jenter♥ Skrevet 30. november 2010 #1 Skrevet 30. november 2010 Skal til Gran Canaria, og babyen er da 5 1/2 mnd. Har begynt med gröt 1-2 ganger pr. dag. Lurer på om jeg kan være trygg på at maøn får vann fra flaske som er kokt hvis jeg ber om kokt vann til gröt, når vi er ute på restaurant. Hva tror dere? Hvordan gjör man det ellers om man ikke skal være avhengig av å være inne på hotellet hver gang hun skal ha gröt?
Sunniva10Jonas12<3 Skrevet 30. november 2010 #2 Skrevet 30. november 2010 Siste uken i oktober var vi i Tyrkia, og da var vår lille tulle 5,5 mnd. Jeg hadde med termos, og kokte selv opp vann, og tok med på restauranter osv. Det syntes jeg var veldig kjekt
ma♥med 2 små jenter♥ Skrevet 30. november 2010 Forfatter #3 Skrevet 30. november 2010 Ja, tenkte på det som et alternativ... Håper det er vannkoker på hotellet...
Lykkeli & gla ♥ jentene mine♥ Skrevet 30. november 2010 #4 Skrevet 30. november 2010 Tviler vel egentlig på at du får flaskevann, så jeg ville så definitivt tatt med eget kokt vann på en termos, selv om kokingen sikkert dreper det meste av ulumskheter så ville jeg nok gjort det for sikkerhetsskyld!
kinaputten Skrevet 30. november 2010 #5 Skrevet 30. november 2010 hei, jeg bor i spania og nå er min så liten at vi ikke trenger tenke på koking av vann til han enda. Men jeg hadde nok ikke stolt på at de brukte flaskevann, tror de tar vann fra springen, såfremst du ikke gir dem vannet og ber dem bruke det. Selv bruker vi flaskevann til te, kaffe og til vann som koker inn i maten feks havregrøt, men til å koke poteter bruker vi vann fra springen. God tur og kos deg i varmere vær
ma♥med 2 små jenter♥ Skrevet 2. desember 2010 Forfatter #6 Skrevet 2. desember 2010 Takk for svar! Supert!
mamman til to gutter Skrevet 2. desember 2010 #7 Skrevet 2. desember 2010 Som de andre sier, ta med en termos med kokt vann. Det pleier å stå om det er vannkoker på hotellet, så det burde du sjekke opp. Hvis ikke det står noen ting om det, så ville jeg kjøpt en billig en og tatt med den. Nå vet jeg ikke hvordan det er i Spania, men i veldig mange land er det mye mer kjemikalier i vannet enn vi er vant til i Norge, så springvann bør man ikke bruke i mat selvom det er kokt så evt bakterier forsvinner.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå