Gå til innhold

bare vi som spiser rødbeter til pinnekjøtt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi spiser kålrabistappe og potet til pinnekjøtt samt litt skysaus.

Men sikkert godt med rødbeter!

Skrevet

Rødbeter unngår jeg alltid, siden det smaker så grusomt. Men så har jeg aldri hatt sansen for eddikmat.

Skrevet

Rødbeter er da ikke eddikmat? Da har du misforstått noe:)

Skrevet

Tror ikke det, dessverre. Rødbeter kjøpes og serveres vanligvis i syltet stand, og til denne syltingen brukes det eddik.

Skrevet

Jegbruker tyttebær, men kunne brukt rødbeter som erstatning dersom jeg ikke hadde hatt tyttebær. Det gjør litt av samme nytten.

Skrevet

Rødbeter selges vanligvis ferske, selv om de sikkert er å få tak i syltet også.

Skrevet

Du tar nok feil. De selges vanligvis syltet. Og selv har jeg ennå til gode å få dem servert på annen måte også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...