Anonym bruker Skrevet 22. november 2010 #2 Skrevet 22. november 2010 Vi spiser kålrabistappe og potet til pinnekjøtt samt litt skysaus. Men sikkert godt med rødbeter!
Anonym bruker Skrevet 22. november 2010 #3 Skrevet 22. november 2010 Rødbeter unngår jeg alltid, siden det smaker så grusomt. Men så har jeg aldri hatt sansen for eddikmat.
Anonym bruker Skrevet 22. november 2010 #4 Skrevet 22. november 2010 Rødbeter er da ikke eddikmat? Da har du misforstått noe:)
Anonym bruker Skrevet 22. november 2010 #5 Skrevet 22. november 2010 Tror ikke det, dessverre. Rødbeter kjøpes og serveres vanligvis i syltet stand, og til denne syltingen brukes det eddik.
Gjest Skrevet 22. november 2010 #6 Skrevet 22. november 2010 Jegbruker tyttebær, men kunne brukt rødbeter som erstatning dersom jeg ikke hadde hatt tyttebær. Det gjør litt av samme nytten.
Anonym bruker Skrevet 22. november 2010 #7 Skrevet 22. november 2010 Rødbeter selges vanligvis ferske, selv om de sikkert er å få tak i syltet også.
Anonym bruker Skrevet 22. november 2010 #8 Skrevet 22. november 2010 Du tar nok feil. De selges vanligvis syltet. Og selv har jeg ennå til gode å få dem servert på annen måte også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå