Gå til innhold

Ok å blande nan på 37 grader? rett fra blandings til spising..


Anbefalte innlegg

hva tror dere? har kokt vann i kjøleskapet som jeg varmer i micro før hun skal spise og så putter jeg i pulver. Har byttet til nan ha1 med ganske stort hell :-) kjører hardt på malt og fenikkelte fortsatt da, men ..

Fortsetter under...

Absolutt! Det er rett fra blanding til spising som er hele filosofien bak valget av en blandetemp på 40 grader. Ha vannet pittelitt varmere enn fingervarmt, riste, riste, og temperaturen har sunket til fingervarmt - servere! Ikke meningen man skal stå med temperaturmåler og være pinlig nøyaktig.

:-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...