Sadie *Mamman til Johanne* Skrevet 17. november 2010 #1 Del Skrevet 17. november 2010 hva tror dere? har kokt vann i kjøleskapet som jeg varmer i micro før hun skal spise og så putter jeg i pulver. Har byttet til nan ha1 med ganske stort hell :-) kjører hardt på malt og fenikkelte fortsatt da, men .. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142571723-ok-%C3%A5-blande-nan-p%C3%A5-37-grader-rett-fra-blandings-til-spising/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
blomstre Skrevet 17. november 2010 #2 Del Skrevet 17. november 2010 Absolutt! Det er rett fra blanding til spising som er hele filosofien bak valget av en blandetemp på 40 grader. Ha vannet pittelitt varmere enn fingervarmt, riste, riste, og temperaturen har sunket til fingervarmt - servere! Ikke meningen man skal stå med temperaturmåler og være pinlig nøyaktig. :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142571723-ok-%C3%A5-blande-nan-p%C3%A5-37-grader-rett-fra-blandings-til-spising/#findComment-142572732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sadie *Mamman til Johanne* Skrevet 18. november 2010 Forfatter #3 Del Skrevet 18. november 2010 ) takk! det var det jeg tenkte og det jeg håpet på. Godt å høre det fra deg, blomstre, du er liksom mme-mentoren her inne. takk! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142571723-ok-%C3%A5-blande-nan-p%C3%A5-37-grader-rett-fra-blandings-til-spising/#findComment-142574993 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå