Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #1 Skrevet 17. november 2010 og sukkerholdig saft til. Grøten er laget av finmalt hvetemel, Melange margarin og helmelk. Til dessert tar vi kanskje og åpner en Twistpose. Skal bli deilig.
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #3 Skrevet 17. november 2010 Smørgrøt uten smør? Stakkars deg....
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #4 Skrevet 17. november 2010 Uten smør? Så du synes jeg skal lage smørøye på toppen av smørgrøten? Javel da.
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #5 Skrevet 17. november 2010 Den blir mye bedre hvis du lager den på kremfløte!
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #6 Skrevet 17. november 2010 Nei, mente smør i grøten i stedet for margarin... Margarin er da ikke godt, det er i beste fall krisekost for å øke kaloriinnholdet i en afrikansk flyktningleir. Bruk setersmør, så får du en god grøt!
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #7 Skrevet 17. november 2010 mmmm nå blir det smørgrøt her også... og sjokoladepudding til dessert
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #8 Skrevet 17. november 2010 Tja, vet ikke helt. I oppskriften står det margarin. Kaller det bare for smørgrøt, eventuelt fløyelsgrøt. Vet ikke helt om smørsmaken vil falle i smak, om vi ikke tar på ekstra mye sukker, da. Det kan vi jo prøve!
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #9 Skrevet 17. november 2010 Nå fikk jeg lyst på rømmegrøt, kokt på seterrømme, melk og semulegryn. Servert med rosiner, sukker og kanel, fenalår, mørpølse, spekeskinke, hakket egg og flatbrød. Og god øl til...
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #10 Skrevet 17. november 2010 Mye av det du nevnte der, er særdeles næringsrik og god mat, så velbekomme! Men jeg ville kuttet ut seterrømmen.
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #11 Skrevet 17. november 2010 Da er det ikke lenger rømmegrøt, men semulegrøt (som smaker høgg!)...
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #12 Skrevet 17. november 2010 Beklager, jeg ordla meg feil. Jeg ville riktignok kuttet ut seterrømmen, men tatt lettrømme i stedet, mente jeg.
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #13 Skrevet 17. november 2010 He, he. Det er vel ikke noe å skryte av vel, jeg har spist smørgrøt både til frokost og lunsj jeg!
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #14 Skrevet 17. november 2010 Du kan jo ikke bruke lettrømme i rømmegrøt, daah.... Den skiller seg, hellooh!
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #15 Skrevet 17. november 2010 Neida, skiller seg ikke. Blir ikke så godt, bare... 15:40 og 15:46
Anonym bruker Skrevet 17. november 2010 #16 Skrevet 17. november 2010 Jeg blir kvalm av tanken og er veldig glad jeg slipper å spise det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå