Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #1 Skrevet 16. november 2010 Har alt for mye poteter, så hadde vært greit om jeg kunne ha fryst ned noen.. Er det isåfall best om jeg koker de først da, eller kan jeg fryse de ned som de er?
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #2 Skrevet 16. november 2010 Rå poteter tåler ikke frost. Kokte poteter får merkelig konsistens etter frysing. Men poteter er da langtidsholdbare..... Putt de i en pappkasse eller trekasse og sett de mørkt og kjølig så holder de i mange måneder.
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #4 Skrevet 16. november 2010 Du kan lage fløegratinerte poteter som du bare steker halve tiden, fryser ned og kan ta opp og steke ferdig når du har behov for det!
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #5 Skrevet 16. november 2010 fløtegratinerte.. Ahh, jeg blir gal av denne pcen!!..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå