Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #1 Del Skrevet 16. november 2010 Går det fint uten termometer? Har en surra marinert lammestek uten bein..hvor lenge burde den stå for å få den godt stekt? Har varmluftsovn... takker for svar, jeg burde ksnskje begynne med det, for det tar vel noen timer? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #2 Del Skrevet 16. november 2010 Jeg har alltid brukt termometer. Ovnen skla stå på ca 170 grader og den skal steke i ca to timer:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/#findComment-142565468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #3 Del Skrevet 16. november 2010 Da vet jeg det i hvert fall. Men jeg har ikke termometer skjønner du og får ikke skaffet det akkurat nå heller Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/#findComment-142565480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 16. november 2010 #4 Del Skrevet 16. november 2010 Jeg ville ikke ha stekt den så varmt som hun over her. Vanligvis langsteker jeg den på 80 grader, men siden du sikkert skal ha den i kveld så ville jeg ha stekt den på 125 grader. Beregn ca 1 time steketid pr kg.Om den er liten ville jeg ha brunet den først. Ikke bruk varmluft.Så må du rett og slett bare stikke i den når det nærmer seg og se på kjøttsafta som kommer ut. Husk å la den hvile! http://www.matprat.no/nyttigomkjott_artikkel.aspx?artid=7700 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/#findComment-142565539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #5 Del Skrevet 16. november 2010 Ikke stek på så høy varme som 170, da blir steika mest sannsynlig tørr. Og ikke bruk varmluftsovn, det blir ikke bra :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/#findComment-142565547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. november 2010 #6 Del Skrevet 16. november 2010 Åhåå! Da skal jeg høre litt på dere ja. Ok, ikke varmluft..setter den inn nå da, detta blir spennende, hehe Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/#findComment-142565592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ellen-propellen Skrevet 16. november 2010 #7 Del Skrevet 16. november 2010 Og så MÅ du kjøpe ett steketermometer.Det er uunnverlig når du skal lage "skikkelig" mat;-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142565459-kokkedamer-se-her-jeg-skal-steke-en-lammestek-i-ovnenhakke-gjort-det-f%C3%B8r/#findComment-142567434 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå