Anonym bruker Skrevet 12. november 2010 #1 Skrevet 12. november 2010 Har bakt en eplekake jeg skal servere i morgen allerede. Men holder den seg saftig om jeg pakker den inn i plastfolie, eller skal jeg likesågodt fryse den å varme den i ovnen igjen i morgen?
Anonym bruker Skrevet 12. november 2010 #2 Skrevet 12. november 2010 Det kommer litt an på hvilken type eplekake det er. Det finnes jo flere. Min som er myk og av den sorten man ofte får varm og med is til, lar jeg stå i forma etter den er ferdig, og så legger jeg bare et rent kjøkkenhandkle over. Da blir den ikke tør, men ikke gummiaktig og våt heller. Så kan den hurtigvarmes neste dag, om ønskelig.
Anonym bruker Skrevet 12. november 2010 #3 Skrevet 12. november 2010 Denne er også myk og saftig. Hm.. Holder kanskje å bare ha den på benken da. Takk for svar! )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå