Gå til innhold

Spiser dere brie ost?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hello:)

 

Jeg må innrmme at jeg ikke er spesielt "hysterisk"hverken for det ene eller det andre!

 

Og nå fikk jeg lyst på det samme også, og kommer sikkert til spise det.

 

Alt annet som spekemat, rakfisk, blåmuggoster og slike ting frister ikke likevel. Men, brie kan du sikkert spise ivei, iallefall hadde jeg gjort det om jeg hadde hatt fersk deilig ost i umiddelbar nærhet akkurat nu:)))) klem

Fra http://matportalen.no/artikler/2010/5/1272962411.99 :

 

Generelt: Unngå upasteuriserte meieriprodukter (pasteurisering betyr at produktet er varmebehandlet). Flere oster kan være laget av upasteurisert melk (rå melk). Osteprodusentene i Norge og EU er påbudt å merke disse ostene spesielt.

Unngå også myke oster laget av PASTEURISERT melk, som brie, camembert og blåmuggoster (bakterier). Faste oster av upasteurisert melk, som grana padano og parmesan, regnes som trygge.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...