Grateful mom Skrevet 29. oktober 2010 #1 Skrevet 29. oktober 2010 Har vokst opp med en gammel ovn, uten varmluft, så jeg har liksom aldri lært det... Noen som har tips?
Gjest Filifjonka Skrevet 29. oktober 2010 #2 Skrevet 29. oktober 2010 Jeg bruker varmluft når jeg skal steke flere brett på en gang. For eksempel hvis jeg baker boller og tar to-tre brett, da går de inn på varmluft. Samtidig. Du kan også steke flere pizzaer på en gang med varmluft. Og så bruker jeg det når jeg steker ferdige frosne rundstykker, der det står på posen. Og når jeg skal varme opp frosne boller eller annen gjærbakst. Jeg har aldri prøvd varmluft på annet enn gjærbakst, for øvrig.
ak... Skrevet 29. oktober 2010 #3 Skrevet 29. oktober 2010 jeg bruker varmluft til alt! ovnen blir fortere varm =)
Meg,Vesla & Antonio:) + spire Skrevet 29. oktober 2010 #4 Skrevet 29. oktober 2010 bruker også varmluft på alt
Grateful mom Skrevet 29. oktober 2010 Forfatter #5 Skrevet 29. oktober 2010 Ok, takk for svar!! Men blir ting stekt på en annen måte liksom? Lurer på om jeg skal gå over på varmluft her, for ovnen vår steker liksom litt skeivt, blir brunt et bestemt sted hver gang. Men er det noe annet man tenker på når man velger varmluft? Kan man velge samme temperatur som det evt skulle stå i en oppskrift?
Lemonia Skrevet 29. oktober 2010 #6 Skrevet 29. oktober 2010 Varmluft kan brukes til nesten alt. Jeg bruker ikke varmluft på ting som pizza, som skal ha sprø bunn, o.l.
ak... Skrevet 29. oktober 2010 #7 Skrevet 29. oktober 2010 ja, du velger samme oppskrift temp som det står i oppskriften. forskjellen er kort fortalt at luften blir varmet opp og blåst inn gjennom vifta bak i ovnen, da blir varmen jevnt fordelt i hele ovnen. ved vanlig funksjon blir bunnen og toppen av ovnen varmet opp, dvs at det er varmest oppe og nede.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå