Gå til innhold

Hvilke kakeoppskrifter bruker dere til kakedekorering?


Anbefalte innlegg

Dere som driver med kakedekorering, og bruker sukkerpasta eller mmf, hvilke kaker bruker dere å dekorere? Kan alle kaketyper brukes (eks moussekaker osv). Tenker det er litt "kjedelig" når kaka ser såå flott ut, også er det bare en ordinær sjokoladekake inni. Eller tar jeg helt feil?

Fortsetter under...

I den "avanserte" kakedekorasjonens hjemland, USA, er de flotteste kakene som regel bare sjokoladekake eller sukkerbrød med traust smørkrem. Nokså kjedelig, ja. Jeg er helt enig med deg. Det viktigste der er at den ser bra ut, smaken er ikke så viktig.

 

De fleste kaketyper kan trekkes, men jeg personlig syns ikke at sjokoladekake, smørkrem og fondant smaker godt. Blir altfor søtt. Derfor trekker jeg ikke sjokoladekaker med mindre noen ønsker det. Om man er flink med sprøyteposen og glasuren kan det være vel så dekorativt.

 

Ser jeg har hengt meg veldig opp i sjokoladekake her, men er egentlig av samme oppfatninger når det gjelder alle kaker, unntatt den gode, gamle marsipankaken selvfølgelig :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...