bitthen Skrevet 20. oktober 2010 #1 Skrevet 20. oktober 2010 Feks lage grøten kjempetynn, med pupmet MM?? Bedre for magen å begynne med velling i stedet for rett på grøt? Noen erfaringer?
Canari Skrevet 21. oktober 2010 #2 Skrevet 21. oktober 2010 Jeg laget litt tynn grøt, gikk rett ned tredje dagen (litt vanskelig å skjønne teknikken først) og oppe i halv porsjon femte dagen. Vi holder oss der noen dager nå. NB - dersom du bruker MM, grøten blir da tynnere med samme mengde pulver (enn om du bruker vann) pga enzymer i melka.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå