Gjest Skrevet 12. oktober 2010 #1 Del Skrevet 12. oktober 2010 Har riskoker og bruker den, men hver fordø.... gang så brenner det seg fast et lag med ris i bunnen. O opplys meg! Hva er det jeg gjør feil? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ->>- Skrevet 12. oktober 2010 #2 Del Skrevet 12. oktober 2010 Du bruker riskoker. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430136 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magandang anak ko Skrevet 12. oktober 2010 #3 Del Skrevet 12. oktober 2010 Det skal ikke brenne seg fast. Da er det enten noe galt med riskokeren eller du har for lite vann oppi. Hvor mye vann har du oppi i forhold til mengde ris? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430199 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 12. oktober 2010 #4 Del Skrevet 12. oktober 2010 Mye, synes jeg, Magandang anak ko. Godt over risen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430213 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TøffiTrynet☠ Skrevet 12. oktober 2010 #5 Del Skrevet 12. oktober 2010 Signerer Pila.. Og har en innrømmelse å komme med: Jeg bruker boil in bag av og til.. Men ikke si det til noen! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430214 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magandang anak ko Skrevet 12. oktober 2010 #6 Del Skrevet 12. oktober 2010 Du må bruke ca 50% mer vann en ris. Feks 2 kopper ris trenger 3 kopper vann. Og husk å vaske risen i rennende vann oppi en sil før du tar risen i riskokeren. Jeg elsker riskokeren min nettopp fordi risen alltid blir perfekt, den holder seg varm lenge og brenner seg ikke fast i bunnen... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bustehue Skrevet 12. oktober 2010 #7 Del Skrevet 12. oktober 2010 Vi koker alltid ris i mikroen vi. Null søl, null fastbrenning. :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430268 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magandang anak ko Skrevet 12. oktober 2010 #8 Del Skrevet 12. oktober 2010 P.S. skikkelig jasminris i riskoker smaker tusen ganger bedre en boil in bag-ris:p Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hjertelyd & Knøtteline Skrevet 12. oktober 2010 #9 Del Skrevet 12. oktober 2010 Jeg har jobbet på kinarestaurant - der var det et helvete å vaske kjelene fra riskokerne rett og slett fordi de ofte var brent på bunnen. Jeg har alltid brukt en helt vanlig kjele for da er det (i min mening) enklere å regulere temperatur og det tar mindre plass og er mindre søl. Slik: Kok opp dblt så mye vann som ris. Ha i risen, skru plata på minste varme og ha på lokk. La stå til vannet har trekt inn i risen (ca 15 min). Rør rundt med gaffel og la stå i ett min før servering. Hurra! Hurtigris og boil-in-bag synes jeg rett og slett smaker søppel. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 12. oktober 2010 #10 Del Skrevet 12. oktober 2010 Skyll risen først, du trenger ikke sil, bare ta vann oppi "bollen" til riskokeren og hell ut vannet igjen. Skyll til vannet blir klart, med litt varmt vann. ha olje i vannet (ikke olivenolje, en olje uten smak). Når det begynner å koke, lar du den koke i et par minutter så skrur du den over til "holde varm" funksjonen. Tar kanskje noen minutter ekstra i forhold til å la den stå å koke på full styrke, men den blir ikke brent. La den stå minst fem minutter etter at den egentlig er ferdig. FERDIG! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142430932 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. oktober 2010 #11 Del Skrevet 13. oktober 2010 Thank you, Miss_Flower! Jeg skal prøve din fremgangsmåte, i alle fall, og så får vi se. Synes risen blir god i riskoker, da serru, men kjedelig med det brente laget i bunnen hver gang, irriterer meg... Går til bikkjene, så svinnet blir forsåvidt veldig lite, men likevel, da... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142430089-riskoker-hva-er-det-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-142431459 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå