Gå til innhold

Saltkjøtt - hvordan få kjøttet mørt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Da skal jeg prøve å lage saltkjøtt og gulrot- og kålrotstappe igjen, men er litt skeptisk til mine evner. Tidligere har kjøttet alltid blitt seigt :P

 

Så kan noen snille damer fortelle meg akkurat hvordan dere gjør det med kjøttet?

Fortsetter under...

Gjest amandine
Skrevet

Koke leeeeenge, iallefall et par timer, tenker jeg? Skumme og vente.. Må innrømme at jeg bare bruker saltkjøtt til dott i komle, men da er det sånn vi gjør..

Skrevet

Det skal jo ikke være mørt, skal det vel? Bare kokes lenge og vel, sånn at det strimler seg, om du skjønner.. :) Det gjør hvertfall svigermor, og det blir kjempegodt!

Skrevet

Når jeg mener mørt så mener jeg alt annet enn gummi :)

 

Takk, skal sette på nå da. Men - skal det legges i kaldt vann eller rett i varmt vann?

Skrevet

Kaldt vann. Og kokes leeeeeenge, ja.... Håper du har husket å vanne det ut...

Skrevet

Ikke fosskoke,men putrekoke!!

Om du titter på kjøttet innimellom vil du se når det begynner å "sprekke opp" ,da kan det fortsatt putrekoke like lenge som det alt har kokt:-)

Annonse

Skrevet

hvilket kjøtt bruker dere til dette? og hvor kjøper dere det?? Jeg har og lyst på saltkjøtt! Har ikke spist det siden jeg var liten hos farmor jeg :) Husker det var helt nydelig!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...