Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2010 #1 Skrevet 5. oktober 2010 Har mel i en tett tupperwareboks, og det er ca 3 år gammelt. Boksen har blitt liggende i en eske (i boden) etter flytting, men fant den tidligere i dag. (ja, tin tar tid... hehe) Normalt ville jeg nok kastet melet, men det har seg slik at jeg er tom for mel og trenger det nå til matlaging. Hadde dere brukt det gamle melet?
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2010 #2 Skrevet 5. oktober 2010 Hvetemel holder seg i det uendelige hvis det er oppbevart mørkt og tørt. Tupperwareboks er ideelt. Det eneste som kan skje, er at det går melbiller i det, men det skjer hvis det har vært lagret fuktig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå