Gå til innhold

Hvordan blander dere HIPP? Noen smarte triks?


Anbefalte innlegg

Vi har gått over fra NAN til HIPP, men synes det er noe upraktisk at den skal blandess ut på 50 grader siden det da er lenge til melken er drikkeklar.

 

Innimellom er det rett og slett ikke aktuelt å vente lenge på maten... He he.

 

Dere som bruker HIPP; har dere noen triks?

Fortsetter under...

Grunnen til at det skal blandes på 50 grader er for å være sikker på at pulveret løses opp. Men det gjør det helt fint på 40 grader også, abre rist godt og lenge! Synes det løser seg opp mye bedre enn Nan faktisk.

 

Jeg drev og holdt flaska under rennende vann for å avkjøle før, men da jeg fant ut at det går helt fint å blande på 40 grader ble alt plutselig mye lettere:)

  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...