Gå til innhold

Skoleboller med eggekrem..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har gått og sklet og hatt lyst til å bake skoleboller med eggekrem. Fant en oppskrift på detsoteliv.no men har akkurat tatt første brett ut av ovnen. Hvorfor blir de aldri like delikate som det ser ut som på bildet. Eggekremen var veldig tynn og ikke like gul som det man får kjøpt i butikken. Arghh. Noen som har en super oppskrift på det og tips om hvordan lykkes 100 %??? Mottas med stooooooooor takk:-)

Fortsetter under...

Skrevet

Eggekrem? trodde det var vaniljekrem som var vanlig å bruke? Det har jeg alltid laget det med og resultatet blir veldig bra av det hvertfall :-)

Skrevet

Mener det er eggekrem som bakeriene bruker. Jeg har forresten fortært første bolle nå og de ble jammen meg gode. Så bare så mislykket ut da jeg tok de ut av ovnen. Syntes det var bedre enn med vaniljekrem, de er liksom så tam på smak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...