Riha Skrevet 24. september 2010 #1 Skrevet 24. september 2010 Har gått og sklet og hatt lyst til å bake skoleboller med eggekrem. Fant en oppskrift på detsoteliv.no men har akkurat tatt første brett ut av ovnen. Hvorfor blir de aldri like delikate som det ser ut som på bildet. Eggekremen var veldig tynn og ikke like gul som det man får kjøpt i butikken. Arghh. Noen som har en super oppskrift på det og tips om hvordan lykkes 100 %??? Mottas med stooooooooor takk:-)
Oppnedx2 Skrevet 24. september 2010 #2 Skrevet 24. september 2010 Eggekrem? trodde det var vaniljekrem som var vanlig å bruke? Det har jeg alltid laget det med og resultatet blir veldig bra av det hvertfall :-)
Riha Skrevet 24. september 2010 Forfatter #3 Skrevet 24. september 2010 Mener det er eggekrem som bakeriene bruker. Jeg har forresten fortært første bolle nå og de ble jammen meg gode. Så bare så mislykket ut da jeg tok de ut av ovnen. Syntes det var bedre enn med vaniljekrem, de er liksom så tam på smak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå