Gå til innhold

Lage pizzadeig og halvsteke nå, lage pizzaen i kveld?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte lage pizzadeig og halvsteke nå, så spise pizza i kveld. Går dette? Aldri gjordt det før.. Evt hvor lenge og hvor mangen grader bør jeg steke den på nå og i kveld?????

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg synes den blir bedre hvis du gjør den helt klar til steking med fyll, ost og alt på - også bare sette den i kjøleskapet så lenge og heller steke den i sin helthet i kveld...

Gjest ronja røverdatter
Skrevet

Stek bunnen i 5-7 minutter ved 200grader nederst i ovnen. Da får du en sprø fin bunn. Så kan du gjøre klar alt fyllet, rive ferdig osten og bare sette pizzaen sammen rett før du putter den i ovnen.

 

Eller så kan du halvesteke hele pizzaen om morgenen og så steke den ferdig før servering.

 

Det kommer sikkert an på hvordan du lager pizzaen, men min pizza ville garantert ikke bli god om jeg satte den sammen i rå tilstand og lot den stå hele dagen i kjøleskapet. Da ville jeg fått en klissete usprø bunn.

Skrevet

Eg er einig med Zitara, det er slik eg gjer det om eg skal lage pizzaen på førehand. Ferdig utkjevla (ikkje heva) pizzadeig egner seg og godt til frysing, ta den opp eit par timar før du skal ete, legg på fyll når den er tint :o)

Skrevet

Men da bruker dere kald veske i deigen da???

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...