olebrum78 Skrevet 22. september 2010 #1 Skrevet 22. september 2010 Tenkte lage pizzadeig og halvsteke nå, så spise pizza i kveld. Går dette? Aldri gjordt det før.. Evt hvor lenge og hvor mangen grader bør jeg steke den på nå og i kveld?????
Zitro Skrevet 22. september 2010 #2 Skrevet 22. september 2010 Jeg synes den blir bedre hvis du gjør den helt klar til steking med fyll, ost og alt på - også bare sette den i kjøleskapet så lenge og heller steke den i sin helthet i kveld...
Gjest ronja røverdatter Skrevet 22. september 2010 #3 Skrevet 22. september 2010 Stek bunnen i 5-7 minutter ved 200grader nederst i ovnen. Da får du en sprø fin bunn. Så kan du gjøre klar alt fyllet, rive ferdig osten og bare sette pizzaen sammen rett før du putter den i ovnen. Eller så kan du halvesteke hele pizzaen om morgenen og så steke den ferdig før servering. Det kommer sikkert an på hvordan du lager pizzaen, men min pizza ville garantert ikke bli god om jeg satte den sammen i rå tilstand og lot den stå hele dagen i kjøleskapet. Da ville jeg fått en klissete usprø bunn.
Ranveig R Skrevet 22. september 2010 #4 Skrevet 22. september 2010 Eg er einig med Zitara, det er slik eg gjer det om eg skal lage pizzaen på førehand. Ferdig utkjevla (ikkje heva) pizzadeig egner seg og godt til frysing, ta den opp eit par timar før du skal ete, legg på fyll når den er tint )
olebrum78 Skrevet 22. september 2010 Forfatter #5 Skrevet 22. september 2010 Men da bruker dere kald veske i deigen da???
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå