Gå til innhold

Lage pizzadeig og halvsteke nå, lage pizzaen i kveld?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest ronja røverdatter

Stek bunnen i 5-7 minutter ved 200grader nederst i ovnen. Da får du en sprø fin bunn. Så kan du gjøre klar alt fyllet, rive ferdig osten og bare sette pizzaen sammen rett før du putter den i ovnen.

 

Eller så kan du halvesteke hele pizzaen om morgenen og så steke den ferdig før servering.

 

Det kommer sikkert an på hvordan du lager pizzaen, men min pizza ville garantert ikke bli god om jeg satte den sammen i rå tilstand og lot den stå hele dagen i kjøleskapet. Da ville jeg fått en klissete usprø bunn.

Eg er einig med Zitara, det er slik eg gjer det om eg skal lage pizzaen på førehand. Ferdig utkjevla (ikkje heva) pizzadeig egner seg og godt til frysing, ta den opp eit par timar før du skal ete, legg på fyll når den er tint :o)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...