Gå til innhold

Mat gravid vs. mat amming


Anbefalte innlegg

Er det samme forhåndsregler ved amming av baby som når man er gravid? Dvs- skal man holde seg unna spekemat, ikke-gjennomstekt kjøtt, muggoster osv når man ammer også, eller er det bare når man er gravid? Hva skilles ut i melka av slikt? Eller er det ved amming kun å tenke på hva babyen kan få vondt i magen av, som jordbær, sterk mat, kål, skalldyr osv? Men uten at det egentlig er "farlig"?

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142344274-mat-gravid-vs-mat-amming/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når du ammer kan du trygt spise spekemat og alle typer oster og slikt! Listeria og toksoplasmose går ikke over i melka!

 

Som hun over skriver er det bare å se ann barnets reaksjon om noe kan gi luftsmerter og slikt. Jeg måtte selv kutte ut melkeprodukter en periode, kål, farris og sterkt krydret mat. Men bare for en periode. Noen barn reagerer ikke på noe, så her er det bare å se ann når barnet kommer.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...