Gå til innhold

Kan en pizzadeig heve i flere timer uten at den blir ødelagt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Den har allerede stått i 1 time, og så skal vi plutselig ikke spise den før i kveld..

 

what to do?

Fortsetter under...

Skrevet

la den stå en time til, slå den sammen og la den heve en gang til. Evt slå den ned med en gang og la den heve på et litt kjølig sted.

Skrevet

Sett den i kjøleskapet. Hva tror du pizzasjapper gjør? De hever bunnene nesten så mye som de skal og så settes de på kjøl for etterheving

Skrevet

Bak ut pizzabunn, hev den litt til, stek den i ovnen ett par minutter, ha på fyll og ost, sett den kaldt, så går det enda raskere ikveld...Dette gjør jeg alltid når jeg lager pizza...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...