havrebodl Skrevet 18. september 2010 #1 Skrevet 18. september 2010 Den har allerede stått i 1 time, og så skal vi plutselig ikke spise den før i kveld.. what to do?
Gjest amandine Skrevet 18. september 2010 #2 Skrevet 18. september 2010 la den stå en time til, slå den sammen og la den heve en gang til. Evt slå den ned med en gang og la den heve på et litt kjølig sted.
Studine mevik Skrevet 18. september 2010 #3 Skrevet 18. september 2010 Sett den i kjøleskapet. Hva tror du pizzasjapper gjør? De hever bunnene nesten så mye som de skal og så settes de på kjøl for etterheving
Renate :-) Skrevet 18. september 2010 #4 Skrevet 18. september 2010 Bak ut pizzabunn, hev den litt til, stek den i ovnen ett par minutter, ha på fyll og ost, sett den kaldt, så går det enda raskere ikveld...Dette gjør jeg alltid når jeg lager pizza...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå