Gå til innhold

Oksestek?? Litt hjelp please....


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tror egentlig jeg vet svaret, men spør likevel.. skal ha gjester, og da vil jeg gjerne at jeg skal gjøre det rett... :-) Og jeg har aldri laget dette før,,

 

Lurte på denne hyssingen som er surret rundt steken.

Er det meningen at den skal være på hele tiden?

Altså, kan jeg steke steken og hive den i ovnen med hyssingen rundt?

Eller skal den av før man begynner?

 

Takk for svar:-)

 

Hilsen

amatør kokken:-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den må være på ja, ellers faller steken fra hverandre.

Skrevet

Tusen takk, var det jeg tenkte jeg også... men ville være sikker:-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...