TurboPrinsessen:-) Skrevet 17. september 2010 #1 Skrevet 17. september 2010 Tror egentlig jeg vet svaret, men spør likevel.. skal ha gjester, og da vil jeg gjerne at jeg skal gjøre det rett... :-) Og jeg har aldri laget dette før,, Lurte på denne hyssingen som er surret rundt steken. Er det meningen at den skal være på hele tiden? Altså, kan jeg steke steken og hive den i ovnen med hyssingen rundt? Eller skal den av før man begynner? Takk for svar:-) Hilsen amatør kokken:-)
Babyønske �� Skrevet 17. september 2010 #3 Skrevet 17. september 2010 Den må være på ja, ellers faller steken fra hverandre.
TurboPrinsessen:-) Skrevet 17. september 2010 Forfatter #4 Skrevet 17. september 2010 Tusen takk, var det jeg tenkte jeg også... men ville være sikker:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå