prekæs Skrevet 10. september 2010 #2 Skrevet 10. september 2010 Kyllingfilet, strøbrød, egg og krydder. Tørk flileten og del den i passelige biter, gjør klar en dyp tallerken med strøbrød og valgfritt krydder (salt og pepper, feks), pisk egg, putt fileten i det og ta over i strøbrødet. Stek i pannen på middels varme. Rapsolje til steking er flott.
Piken på landet Skrevet 10. september 2010 #3 Skrevet 10. september 2010 Jeg bruker å krydre bitene, rulle i mel, dyppe i egg og til slutt i knust cornflakes. Steker i olje på pannen. De blir sprø og gode :-)
Lykke ♥gutt05 & jente08♥ Skrevet 10. september 2010 Forfatter #4 Skrevet 10. september 2010 takk!! Dette skal prøves! Går det forresten ann å lages uten egg? Lager innimellom mat til en som ikke tåler egg...
husmus &2 Skrevet 10. september 2010 #5 Skrevet 10. september 2010 Jeg lager de alltid uten egg og det er null problem! Ruller de bare i krydder og så i smuldret brød og rett i panna. Veldig gode, Prompen elsker de!
Lykke ♥gutt05 & jente08♥ Skrevet 10. september 2010 Forfatter #6 Skrevet 10. september 2010 så bra! Tusen takk for alle svar! Er en utrolig dårlig kokk, så godt å få sånne enkle ting som jeg kan lage
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå