Gå til innhold

Hodekål - tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I dag hadde vi røkte kjøttpølser, poteter og kålstuing til middag. Kjempegodt! Men jeg brukte jo bare 1/4 av kålen. Er det noen som har tips til hva jeg kan bruke resten av den til? Kommer ikke til å lage mer kålstuing med det første. Eller kanskje jeg kan fryse kålstuing??

Skrevet

Jeg bruker revet kål til salater

Kokt kål til stekt makrell

i kjøttsuppe

fårikål

 

Skrevet

Kjøttsuppe

Kjøttboller

Kålstuing - regner med den kan fryses ja

 

Det er jo veldig godt som råkost også da :)

Skrevet

Lag Coleslaw....kålsalat. Veldig godt til grillmat f.eks...eller hamburger.....og passer jo også til annet:-)

Skrevet

Åh, coleslaw ja! Hvorfor tenkte jeg ikke på det!?! :-) Tusen takk for alle tips!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...