mumsima Skrevet 31. august 2010 #1 Skrevet 31. august 2010 I dag hadde vi røkte kjøttpølser, poteter og kålstuing til middag. Kjempegodt! Men jeg brukte jo bare 1/4 av kålen. Er det noen som har tips til hva jeg kan bruke resten av den til? Kommer ikke til å lage mer kålstuing med det første. Eller kanskje jeg kan fryse kålstuing??
Tommage♀♂ Skrevet 31. august 2010 #2 Skrevet 31. august 2010 Jeg bruker revet kål til salater Kokt kål til stekt makrell i kjøttsuppe fårikål
lÅktiHaUDe Skrevet 31. august 2010 #4 Skrevet 31. august 2010 Kjøttsuppe Kjøttboller Kålstuing - regner med den kan fryses ja Det er jo veldig godt som råkost også da
tine0810 Skrevet 1. september 2010 #5 Skrevet 1. september 2010 Lag Coleslaw....kålsalat. Veldig godt til grillmat f.eks...eller hamburger.....og passer jo også til annet:-)
mumsima Skrevet 1. september 2010 Forfatter #6 Skrevet 1. september 2010 Åh, coleslaw ja! Hvorfor tenkte jeg ikke på det!?! :-) Tusen takk for alle tips!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå