Løvinna30 Skrevet 24. august 2010 #1 Skrevet 24. august 2010 heller det jeg har kokt opp i en vannmugge ..
Nikki 75 Skrevet 24. august 2010 #2 Skrevet 24. august 2010 Vi hadde det på benken, i en tett mugge. Det virker som om de fleste har det i kjøleskapet, men....
Løvinna30 Skrevet 24. august 2010 Forfatter #3 Skrevet 24. august 2010 er det viktig at muggen er tett? om den står i kjøleskapet eller på benken? Kan helle det i en boks med lokk i steden for da kanskje .. Takk for svar Nikki!
Gjest JuniGull2010 Skrevet 24. august 2010 #4 Skrevet 24. august 2010 Bakterier sprer seg lettere i romtemperatur enn under 4grader C, så derfor setter de fleste dette i kjøleskapet. Som mat og helse lærer er jeg nøye med slike ting, da jeg må lære elevene riktig behandlig av matvarer, men hjemme på mitt eget kjøkken er jeg ikke så pirkete med å dekke til alle matvarene, men jeg ville satt vannet inn i kjøleskapet.
Gjest JuniGull2010 Skrevet 24. august 2010 #6 Skrevet 24. august 2010 Jeg glemte en setning: Egentlig er det slik at alle matvarer skal dekkes til selv i kjøleskapet, da bakterier kan "hoppe" over på andre matvarer...
*Frøken Lykkelig med ♂* Skrevet 24. august 2010 #7 Skrevet 24. august 2010 Jeg lar det stå i vannkokeren jeg... Det funker helt fint her, HS sa det var helt greit. nå som han får vann ved siden av grøten får han vann rett fra springen:)
Nikki 75 Skrevet 24. august 2010 #8 Skrevet 24. august 2010 Ja, lokk bør du ha både på benk og i kjøleskap!
junigutt2010venterjulibarn2011 Skrevet 25. august 2010 #9 Skrevet 25. august 2010 Jeg koker opp vann og heller det over på flaskene og setter dem i kjøleskapet. Dermed er de ferdige til å settes i mikroovnen. Syns det er veldig lettvint:)
Pikenurk nr 2ღFødt 17.juli:) Skrevet 25. august 2010 #10 Skrevet 25. august 2010 Lurt, førstegangs2010!!
Vimse + gullene Skrevet 25. august 2010 #11 Skrevet 25. august 2010 nå er jeg ikke så inne på mme, men med tanke på kjøleskapshygiene bør vel vannet avkjøles før det settes i kjøleskapet? hvis ikke stiger temperaturen i kjøleskapet og innholdet er mer utsatt for bakterier ol??
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå