Gå til innhold

Når innførte dere gluten i maten? Og når innførte dere melk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

mini fikk visst gluten da han var 4mnd. Da mini ble lei risgrøten til Nestle,prøvde jeg å introdusere Havregrøt trinn 1. Altså den er fra 4 mnd. Men så det etterpå at det er hvete i den, altså gluten!

Gikk greit det altså, har uansett kuttet den ut nå.

Skrevet

Grøt med gluten ved ca 6 mnd.

Dette med innføring av gluten er det varierende informasjon om, noen mener man kan starte ved 4 mnd, andre mener 6 mnd, og andre igjen sier gradvis innføring når fast føde er etablert.

Så her må man altså selv bestemme seg for hvilket råd man vil følge. Er det allergi i familien er det lurt å drøye innføringen.

 

Melk ved 1 år, i matlaging fra 10 mnd, samme med yoghurt.

Skrevet

Vi begynte med gluten i grøt når hun var 6 mnd, og i brød når hun var 7 mnd.

Melkeprodukter som yoghurt og ost begynte vi forsiktig med når hun var 10 mnd, og den siste uken har vi gitt henne litt vanlig melk utblandet med vann (hun blir 1 år om tre uker).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...