Gå til innhold

Red currypaste - hvordan bruker jeg det?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

nå som det er fint vær, så kan du jo marinere kjøtt til grillspidd. bland en par ts sammen med olje, sesamfrø, revet ingefær, hvitløk og litt sitron/lime. la det ligge i kjøleskapet i minst 3 timer (passer til storfekjøtt)

 

du kan også bruke det i sausen hvis du skal ha eks kyllinggryte.

Marinade: et par ts karripasta, noen ss olje, to fedd hakket hvitløk, litt brunt sukker og litt limejuice. Drtgodt til kyllingfilet/spyd.

 

Ellers er det godt som woksaus, bruk noen ss til en boks kokosmelk. ha i kylling og de grønnsakene du liker :o)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...