Anonym bruker Skrevet 3. august 2010 #1 Skrevet 3. august 2010 .. og kan jeg droppe det når jeg skal bare en brownies kake det skal være sånni:P?
Anonym bruker Skrevet 3. august 2010 #3 Skrevet 3. august 2010 et knivsodd salt er den mengden salt du får oppå tuppen av en kniv. Litt uspesifikt mål. Det vil si vanlig salt, men bare bittelitt. Du kan sikkert droppe det, men det bidrar til brownies-konsistensen
Sweet Amber Skrevet 3. august 2010 #4 Skrevet 3. august 2010 En knivsodd med noe som helst er det samme som en knivspiss. Altså veldig lite helt vanlig salt. Du burde ikke droppe det, det gjør stor forskjell selv om det er bittelite:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå