Gå til innhold

hvor grovt kan brødet egentlig være når en 7 mnd skal spise det?


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg lager brød selv med masse frø og dette spiser poden min også. flere ganger er bleia full av frø (samt bæsj selvsagt) betyr det at det er alt for grovt?

 

Takk for eventuelle svar!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi lager også hjemmebakt brød til Knerten. Bruker oppskrifta fra barnemat.com som grunnlag og improviserer litt selv. Det er jo en oppskrift for babyer og den inneholder frø! :-)

 

Vi bruker ikke store frø i brødet, men små. Og så bruker jeg ofte den knuste varianten i stedet for hele, feks knuste linfrø.

Skrevet

Nevøen min har spist rugbrød fra han har vært 8-9mnd, så tror det kommer litt ann på hva man venner dem til :)

Gjest Kira06
Skrevet

Det jeg fikk høre når jeg spurte om det samme, var at man ikke burde ha for store frø/korn i begynnelsen. Greit med et brød som er lett å tygge og fordøye i introduksjonsfasen, men når man ser at det er greit så burde det ikke være noe problem. Tror faren ligger i at man er redd for at de skal sette dette i halsen. Og der er det jo store variasjoner på barna om hvor flinke de er til å tygge.

Så hvis du føler at han tygger det greit nok, så ser ihvertfall ikke jeg noe problem med at han får det brødet du spiser.

Skrevet

Jeg pleier forresten også å putte frø i grøten hans, anbefales!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...