Gå til innhold

Hvordan best oppbevare sukkerbrød til i morra?


Anbefalte innlegg

Kakebakern holder på å sovne, sukkerbrødet står i ovnen. Stod at det skulle avkjøles i forma. Men det kan vel ikke stå "åpent" på benken til i morra ? Burde det deles og dynkes i natt etter det er avkjølt?

Må det dynkes?

Veit den burde vært fylt, men ser ikke ut til at gubben er våken så lenge og den kaka er rett og slett ikke mitt område:p

Fortsetter under...

 

ikke dynk den i dag. dynk den i morgen om den er litt tør.

 

du må vente til den avkjøles helt om du skal putte den i pose. ellers blir den seig. du kan eventuelt ta et tynt glasshonkle over den og la den stå på benken til i morgen, eller en papirpose. det puster så da blir det ikke seigt.

men du må vente litt til den har blitt så kald så mulig.

 

ikke i kjøleskap.

hehe.. så gøy :D

 

jeg er dypt uenig i at kjøleskap og plast er best. men så leng den skal bli marsipankake så klarer du ikke å ødlegge den til i morgen. (så lenge du ikke lar den stå alene på benken)

 

for du dynker den jo i morgen uansett.

 

bare ikke putt den i plast før den er avkjølt.

 

Annonse

 

hør på google du, det spiller ingen rolle når du skal ha den inni marsipan og krem.

 

 

det blir som med boller og brød liksom. og er nok mest en smaksak.

 

bare la den bli kald først så det ikke blir damp inni posen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...