Mammaen til Isak Skrevet 29. juli 2010 #1 Del Skrevet 29. juli 2010 Kakebakern holder på å sovne, sukkerbrødet står i ovnen. Stod at det skulle avkjøles i forma. Men det kan vel ikke stå "åpent" på benken til i morra ? Burde det deles og dynkes i natt etter det er avkjølt? Må det dynkes? Veit den burde vært fylt, men ser ikke ut til at gubben er våken så lenge og den kaka er rett og slett ikke mitt område:p Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 29. juli 2010 #2 Del Skrevet 29. juli 2010 ikke dynk den i dag. dynk den i morgen om den er litt tør. du må vente til den avkjøles helt om du skal putte den i pose. ellers blir den seig. du kan eventuelt ta et tynt glasshonkle over den og la den stå på benken til i morgen, eller en papirpose. det puster så da blir det ikke seigt. men du må vente litt til den har blitt så kald så mulig. ikke i kjøleskap. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/#findComment-142140310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 29. juli 2010 #3 Del Skrevet 29. juli 2010 hva skal du lage av den forsesten? det er jo litt vesentlig Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/#findComment-142140315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mammaen til Isak Skrevet 29. juli 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 29. juli 2010 Ikke i kjøleskap???? Nå har jeg akkurat googlet meg frem til at det beste var å pakke den inn i alu folie og legge den i kjøleskapet hehe ) Det skal bli marsipankake.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/#findComment-142140324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 29. juli 2010 #5 Del Skrevet 29. juli 2010 hehe.. så gøy jeg er dypt uenig i at kjøleskap og plast er best. men så leng den skal bli marsipankake så klarer du ikke å ødlegge den til i morgen. (så lenge du ikke lar den stå alene på benken) for du dynker den jo i morgen uansett. bare ikke putt den i plast før den er avkjølt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/#findComment-142140337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mammaen til Isak Skrevet 29. juli 2010 Forfatter #6 Del Skrevet 29. juli 2010 Kan jeg la den stå på benken i natt med et kjøkkenhåndkle over eller skal jeg pakke den i alu.folie ? altså ikke kjøleskap, ikke kjølig i det hele tatt?? hehe...Føler meg helt ute her Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/#findComment-142140344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 29. juli 2010 #7 Del Skrevet 29. juli 2010 hør på google du, det spiller ingen rolle når du skal ha den inni marsipan og krem. det blir som med boller og brød liksom. og er nok mest en smaksak. bare la den bli kald først så det ikke blir damp inni posen Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142140296-hvordan-best-oppbevare-sukkerbr%C3%B8d-til-i-morra/#findComment-142140374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå