Anonym bruker Skrevet 15. juli 2010 #1 Del Skrevet 15. juli 2010 Eller kan man blande ut pulveret når man har varmet opp vannet til drikketempratur? Hva er årsaken til at vannet må være varmere med HIPP enn med NAN? Jeg har kokt avkjølt vann i kjøleskapet på flasker og varmer opp vannet i mikro når hun skal ha mat. Blir litt tungvint og varme det opp igjen for så og kjøle det ned enda engang? Det haster litt når frøkna blir sulten her, så da skal det helst gå raskt. hehe. Hvordan gjør dere andre det som bruker HIPP?Koker dere opp vann til vært måltid? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
blomstre Skrevet 15. juli 2010 #2 Del Skrevet 15. juli 2010 Sakset fra tråden "HOLDES OPPE, riktig tilberedning av mme": BlandeMetoden For mme-merker som skal tillages ved høye temperaturer så er blandemetoden den mest effektive. I tillegg er det geniale med denne metoden at man kun trenger en metode å forholde seg til, den funker like bra hjemme som på tur! Noen synes den virker vankelig å lære seg, men etter et par prøverunder så sitter den ganske kjapt Først må man sørge for å ha kokt kaldt vann stående i kjøleskapet (holdbart i 24 timer) Så må man ha varmt kokt vann(enten nykokt eller på termos) Man blander varmt og kaldt til den temperaturen som står annvist Ha i pulver, riste, riste Så har man i resterende mengde kaldt vann til drikke temperatur Servere PASS PÅ: alltid å følge riktig mengdeanvisning som det står på pakken. Tilsett alltid så mye vann som det står du skal, ikke tilsett vann til du har rett mengde da pulveret også opptar plass. Får babyen for konsentrert mme så kan den få unødvendige mageproblemer (smerte, hard mage), over tid kan dette også belaste nyrene. Anbefaler å investere i en skikkelig termos til turbruk. Mange liker også å bruke melkedispensere til å ha pulveret ferdig oppmålt på. Urinprøveglass fungerer også fint til formålet. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142093497 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blomstre Skrevet 15. juli 2010 #3 Del Skrevet 15. juli 2010 Ang temperatur så har jeg mailet Hipp og spurt om dette, de svarer: Årsaken til at hipp skal blandes ved 50-60 grader er at pulveret løses best i dette temperaturintervallet. Så eneste som skjer hvis du lager ved lavere temperatur er at du kan får problemer med å få løst opp pulveret. Ved høyere temperaturer kan man med ECO 2 få problemer med klumping pga stivelsen i denne. Ellers vil ikke barnet ta noen ernæringsmessig skade av å blande Hipp ved høyere temperatur av og til. Men som vane bør man altså holde seg til det anbefalte temperaturintervallet. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142093511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2010 #4 Del Skrevet 15. juli 2010 Takk for fint svar Har ikke hatt noe problemer med og få løst opp pulveret! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142094361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 15. juli 2010 #5 Del Skrevet 15. juli 2010 Det var godt å lese Hipp sin egen forklaring, siden vi kun varmet vannet opp til drikketemp før vi blandet i pulveret:) Hadde heller aldri problemer med klumper:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142094376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kirsty*2barnsmamma Skrevet 23. juli 2010 #6 Del Skrevet 23. juli 2010 Jeg har prøvd å blande eco 1 ved drikketemp, og da lå det en del pulver rester igjen inne i flasken etter at hun var ferdig, så med oss gikk det ikke. Jeg bruker et steketermometer i flasken for å få rett temperatur. Men vet at mange blander ved drikketemp og at det fungerer fint for dem Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142121760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pip pip Skrevet 1. august 2010 #7 Del Skrevet 1. august 2010 Vet ikke om den Hipp de selger i Frankrike er annerledes men på pakken der står det at den kan blandes fra 40 grader. Vi hadde ingen problemer med klumper. Men kan jo tenkes at det ikke er helt det samme....... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142148841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanna30 Skrevet 2. august 2010 #8 Del Skrevet 2. august 2010 Jeg får ikke løst opp pulveret helt ved drikketemperatur. Har kokt kaldt vann på termos, tømmer litt i flaska, setter i mikroen, blander i pulveret og tilsetter mer kaldt vann til riktig mengde og temperatur. Lett og raskt! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142093411-m%C3%A5-hipp-pulveret-blandes-ut-i-50-til-60-grader/#findComment-142152695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå