Gå til innhold

HASTER! Tome for bakepulver, kan jeg erstatte med natron?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er midt i muffinsmekking her, og så først nå atd et var tomt. Hvis ja, hvor mye skal jeg ta i forhold til bakepulver? Samme mengde?

Fortsetter under...

Skrevet

Meiner å huske at du kan bruke natron i staden for bakepulver dersom bakverket inneheld syrna melkeprodukt og/eller egg(??). På langt nær 100% sikker, men det er vel verd eit forsøk. Ville prøvd med same mengde.

Skrevet

Hadde ikke samme mengde av det en gang, men jeg prøver nå. I verste fall får jeg 40 muffins i søppelbøtta ;o)

Hadde litt rømme i røra i håp om at det skal hjelpe natronen. Takk for svar :o)

Skrevet

De hever jo som bare det :o)

 

4 ts bakepulver ble byttet ut med 1,5 ts natron og 1,5 ts bakepulver og 1 dl av melken ble byttet ut med rømme. Lukter himmmmelsk her :o)

Skrevet

Nah, i verste fall blir muffinsene veldig kompakte, men ungane et det vel uansett :D

Skrevet

Hehe, hadde det bare vært unger som skulle spise så :-P Frøkna blir to på søndag, så må imponere både småttiser og oldemødre! Men de ble kjempegode!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...