havrebodl Skrevet 10. juli 2010 #1 Skrevet 10. juli 2010 Blir kjempeglad for tips:) Vi er 6 voksne i kveld, og vil gjerne lage noe annet enn pizza eller taco..
candyqueen Skrevet 10. juli 2010 #2 Skrevet 10. juli 2010 www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7453 Denne retten er kjempegod!! Og veldig enkel å lage! Her kan du plotte inn hvor mange porsjoner du skal ha, og så får du oppskriften deretter! Jeg bruker å bytte pasta med ris, og svinekjøtt med kylling. Etter min smak så ble det mye bedre!! Lykke til!!
Helann og lillebror Skrevet 10. juli 2010 #3 Skrevet 10. juli 2010 Denne kyllingsuppa synes jeg alltid slår an! Kan serveres med f.eks hvitløksbrød til. http://www.tine.no/Oppskrifter/Middag+og+hovedretter/Supper/7974.cms?hot-kyllingsuppe
elskerlivet Skrevet 10. juli 2010 #4 Skrevet 10. juli 2010 har du sommer og sol der du bor er jo reker en slager eller grillmat ellers har jeg de to siste helgene hatt gjester og servert sommerskinke (samme som heter påskeskinke i påsken, haha) svineskinke er det. denne gangen serverte jeg med potetsalat og bernaise-saus til, og en god salat. I vinter når jeg lagde brukte jeg potetbåter til. Det er billig og enkelt, bare å skjære skinken i skiver og legge i ovnen til de er varme...
~sjiraff~ Skrevet 10. juli 2010 #5 Skrevet 10. juli 2010 Grilling er alltids en slager ) Mariner kyllingfilet i den ferdige marinaden man får kjøpt til kylling (det blir veldig godt) Serer med f.eks potetsalat eller saltbakte poteter (lager seg selv), En god grønn salat og foccahia med aioli. Alt er super enkelt å lage. Pip hvis du vil ha oppskrift.
Gjest datatyven Skrevet 10. juli 2010 #6 Skrevet 10. juli 2010 Enkel middag: To pakker fra kjøl (ikke frys) med bbq kyllingvinger. To poser med salat, hakk i litt løk, tomater, paprika, mais, agurk, en neve cashew nøtter, en dæsj oliven olje, en dæsj balsamico eddik, en halv revet parmesan. Ris, rør inn bbq sausen fra kyllingen Dressing, en boks lett rømme, med en god dæsj ketchup. To hvitløks baggiser.
👀tante Sofie 👒 Skrevet 11. juli 2010 #7 Skrevet 11. juli 2010 Godt og enkelt.. Skjær rent kjøtt i tynne skiver ,krydre med salt og pepper.. Stek i panna (kun kort tid) Server med stekt løk, salat,peppersaus og fløtegratinerte poteter. NAMIS :-)) (fløtegrtinerte poteter finner du ferdig i frysedisken ;-) )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå