Anonym bruker Skrevet 9. juli 2010 #2 Skrevet 9. juli 2010 Hjerter er vel fint det. Bare ikke fall for fristelsen til å bruke disse forferdelige sølvkulene. Det står faktisk på de nye boksene at sølvkuler kun er dekorasjon og ikke må spises. Mange som har fått tenner ødelagt på dem. Skulle vært forbudt!
Villa Perlesukker Skrevet 9. juli 2010 #3 Skrevet 9. juli 2010 Sølvkuler fra rett leverandør blir myke når de har blitt satt på på rett måte Stikk inn med en partystick så ta sticken i vann og lag et lite vannmerke og sett sukkerperlen inni;) Jeg hadde ikke hatt strø på. Lag en rund sjokoladekake og legg jordbær på toppen i lag ( jordbærene deles i 4) hvis du har sprøytetip kan du lage et kurvmønster på siden så ser det ut som en kurv med jordbær;)
blomstre Skrevet 9. juli 2010 #4 Skrevet 9. juli 2010 Hjertestrøssel er vel enkelt og greit (barnslig er lov). Også enkelt og fint med hvite sjokoladehjerter (freia) i en rand ytterst bare og et sløyfebånd nederst rundt selve kaka...
Gjest Skrevet 9. juli 2010 #5 Skrevet 9. juli 2010 Sjokoladekake med drysset melis er fint ;o) Så tar du et pepperkakehjerte og taper igjen "hullet", så får du et mørkt hjerte på kaka. (Mente alst å sikte melis over hele kaka, untatt et hjerte...) Skjønner? Enkelt og fint
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2010 #6 Skrevet 9. juli 2010 Forsvinner ikke melisen inn i kaka? Prøvde det med en bamsesjokoladekake en gang og da "smeltet" melisen og forsvant.
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2010 #8 Skrevet 9. juli 2010 Joda, melisen forsvinner allikevel dersom den står i romtemperatur over en viss tid. Jeg ville gått for hvite sjokoladehjerter evt. laget hjerter av rød gele og pyntet med (lage gele i en langpanne og bruker halvparten mengde vann. trykk ut hjerter med en liten pepperkakehjerteform)
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2010 #9 Skrevet 9. juli 2010 jordbær er godt på sjokolade kake, ikke ta bort det grønne, men kutt jordbæret nesten inntil det grønne, så kan du spre den som en liten vifte...det er lekkert ellers er hjerter fint på kake det, i min smak noe ordinært, men nå har jeg kakedekor som hobby og da, men har likevel brukt det selv på kaker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå