Gå til innhold

Hvilken matolje bør brukes til steking, baking os slikt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

tenkte jeg skulle kjøpe matolje men er flere å velge i som rapsolje, soyaolje, solikkesolje, osv..

Fortsetter under...

Skrevet

Rapsolje er det beste valget.Den er mest nøytral og tåler høyest tempratur.

Skrevet

Jeg synes det er best å steke i olivenolje. Det er nok en smakssak, men jeg synes maten blir best da. :)

Skrevet

Rapsolje er den sunneste oljen :)

Skrevet

Bruker for det meste rapsolje til det som skal varmebehandles.

 

Til salater og slikt bruker jeg extra virgin olivenolje

Skrevet

Jeg trodde ikke olivenolje tålte de høye tempraturene jeg:-S Har prøvd den ett par ganger i stekovn,og det lukter ikke bra.(på over 200 gr)

Annonse

Skrevet

Raps-, mais- og druekjerneolje tåler høye temperaturer. Olivenolje tåler ca 180-200 grader i stekepannen, men jeg har aldri hatt problemer med å bruke det i bakverk, selv om det stekes på høyere temperatur. Olivenolje eller avocadoolje i salat smaker godt og er sunt.

Skrevet

Rapsolje er best til steking - den tåler høyest temperatur. Jeg bruker også rapsolje til baking.

Skrevet

Raps er ikke så dumt, men jeg bruker solsikke rett og slett for at det smaker bedre og kan også brukes til alt. Oliven er blæh!

Skrevet

Vanlig olivenolje tåler varmebehandling til en viss grad, men kan få vond smak i høy temperatur. Extra virgin olivenolje skal ikke brukes til steking.

Skrevet

Vi bruker kun ekstra virgin olivenolje, men baker ikke..

Skrevet

Raps er beste og sunneste allround oljen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...