Gå til innhold

Kan man bruke perlesukker istedet for sukker i en eplekake tro?


Anbefalte innlegg

Skrevet

litt dumt spml kanskje, men er tom for sukker og har veeldig lyst bake den kaka idag....;)

Fortsetter under...

Skrevet

Perlesukker er jo samme som sukker, bare i større biter, så i værste fall kjenner du sukkerbiter i den ferdige kaken....

Skrevet

ja, ikke sant. prøver jeg:-)

Skrevet

Prøv å knuse det i litt mindre biter først. Enten putt det i en pose og dunk løs med kjevle, eller knus det i en morter.

Da slipper du at det knaser når du spiser ;-)

Skrevet

isåfall hadde jeg ville knust det ... ;) eller brukt litt vaniljesukker i stedenfor;)

Skrevet

Du kan bruke melis i stedet for sukker, 60g melis tilsvarer 100gr sukker, sånn ca:o)

 

Jeg ville også knust det litt om jeg ikke hadde noe annet alternativ..

 

Og bare sånn til et av svarene over her, så er ikke vaniljesukker noen form for søtning- og tar man for mye blir det absolutt ikke godt. Så det er ikke lurt og bruke vaniljesukker som erstatning for farin :o)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...