Gå til innhold

Trenger en oppklaring, en gang for alle!!:)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan spise både reker og jordbær.

Annet skalldyr bør du være forsiktig med.

 

Spekemat er kjøtt som ikke er varmebehandlet, så det kan du ikke spise. Men hvis du derimot steker det litt i mikroen (blir nesten som bacon) så kan du spise det.

 

Kos deg!

 

Da er saken klar;)

jeg lever på reker og jordbær i sommer;)

takk for gode svar, jenter;)

er så godt å kunne titte litt innpå her om man føler

seg alene i svangerskapet :-)

forrige gang var det minst 6 venninner som gikk

gravid på samme tid som meg, og derfor føler jeg meg

faktisk litt "alene" nå!! Skjønn det den som vil :)

greitt å ha BIM iallefall:-)

Annonse

vel.. når jeg snakket med legen min sist mente han at alt var med måte.. så jeg nyter en skive i ny og ne med spekemat på..

 

Myten om jordbær stemmer ikke lenger, dette fikk jeg vite for 2,5 år siden. Alle må prøve seg fram selv for å se om ungen reagerer på det.. Samme med f.eks løk.. Det er ikke alle unger som reagerer på det heller.

 

Sønnen min tålte at mor spiste jordbær i hvertfall, men ikke løk.

  • 2 uker senere...

Grunnen til at man ikke bør spise spekemat er at det er ikke varmebehandlet (er vel forsåvidt rått kjøtt) og da kan det finnes lumske bakterier i det som kan være skadelig for barnet. Samme gjelder fårepølse og salami, det er bare kaldrøykt.

Synes det er utrolig kjipt for jeg har så syyyykt lyst på salami :P

Men men, ikke sååå lenge igjen :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...