Hierofanten Skrevet 29. juni 2010 #1 Skrevet 29. juni 2010 Jeg skal lage gulrotkake. I oppskriften til glasuren står det at det skal være kremost og smør Hvilken type er anbefalt å bruke til glasuren? Er det smør av typen stekesmør (melange) eller vanlig smør? Hvilken type kremost er best å bruke?
Mamma og LilleBolla:) Skrevet 29. juni 2010 #2 Skrevet 29. juni 2010 Jeg bruker philadelphia ost naturelle og Tine smør:) namnam Ellers så funker Kremost naturell også helt fint:)
Hierofanten Skrevet 29. juni 2010 Forfatter #3 Skrevet 29. juni 2010 Ok da prøver jeg det. Takk for svar! :-)
Mom2Two Skrevet 29. juni 2010 #4 Skrevet 29. juni 2010 Philadelphia naturell eller kremost naturell, eller i det hele tatt en kremost som ikke er tilsatt noe smak. Meierismør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå