Gå til innhold

Hvilken type kremost og smør til gulrotkake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage gulrotkake. I oppskriften til glasuren står det at det skal være kremost og smør

 

Hvilken type er anbefalt å bruke til glasuren? Er det smør av typen stekesmør (melange) eller vanlig smør? Hvilken type kremost er best å bruke?

Skrevet

Jeg bruker philadelphia ost naturelle og Tine smør:) namnam

Ellers så funker Kremost naturell også helt fint:)

Skrevet

Ok da prøver jeg det.

 

Takk for svar! :-)

Skrevet

Philadelphia naturell eller kremost naturell, eller i det hele tatt en kremost som ikke er tilsatt noe smak.

 

Meierismør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...