Gå til innhold

Hordan tilbreder du scampi på tapas bordet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg skreller rå scampi, men beholder haletuppen for jeg liker det som fingermat:) Blander litt olje og en chilli/hvitløksaus jeg har kjøpt hos søta bror. Lar de ligge å trekke i 1 time eller 2. Så heller jeg alt i woken og steker de et par minutter, dvs til de blir rosarøde. Så enkelt og så godt:)

Jeg bruker helst den ferdige, men kan godt finne på å marinere i olje, hakket chili og hvitløk. Kanskje ørelite salt og pepper. Blir godt det også, kanskje mer smak av scampi da:) Prøv deg frem, kan ikke mislykkes;)

Haror sikker hets skyld kjøpt kokte frosne scampi.. Og rekker ingen sverige tur. men etter å ha søkt litt på nett også så ser jeg at hvitløk og chili er tingen. Får finne meg oppskrift på en marinade som inneholder det :o)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...