#lela# Skrevet 26. juni 2010 #1 Skrevet 26. juni 2010 Jeg har såvidt begynt med "middag" nå i tillegg til grøt, og lurer litt på hva jeg skal blande med.... Ammer,men har ikke brukt pumpen noe særlig. Pleier å gi mme de gangene jeg ikke kan amme pga vin. Bruker dere kokevannet ( vannet dere har kokt poteten/grønnsakene i), eller er det best å bruke mme? (dersom jeg ikke bruker morsmelk)
Julelita Skrevet 26. juni 2010 #2 Skrevet 26. juni 2010 Jeg blander stort sett med kokevannet. Har av og til litt morsmelk i når jeg har tint og varmet opp en enkeltporsjon. Da håndmelker jeg i et lite beger og rører det ut. Men når jeg lager maten er det kun kokevann oppi. Jeg lager alltid flere porsjoner og fryser ned, tenker at det er enklere uten å måtte tenke på holdbarheten til melka også. (mm skal jo ikke varmes opp for mye osv)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå