Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal begynne med grøt og har gått til innkjøp av risgrøt (etter anbefaling fra helsesøster). På pakken står det jo at det skal blandes med vann, men mener å ha lest her at flere bruker mm/mme i stedet. Er det for å tilsette en kjent smak?

Det andre jeg lurer på er om dere serverer grøten lunken eller kald (som i romtemp)?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg halvblandet med melk og vann og serverte den lunken, men blir fort kald. maisgrøten fra Nestle skal blandes med MME. Jeg halvblandet, fordi min sønn drikker dårlig med melk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...