trompetisten Skrevet 22. juni 2010 #1 Skrevet 22. juni 2010 Tenkte jeg skulle lage grillspyd til barna til vår St.Hans feiring i morgen. Men hva skal jeg ha på? Tenkte jeg kunne bruke prior pølsekuler, men mini her i huset spiser ikke løk og svært lite paprika. Hva kan vi putte på for å "freshe" opp grillspydene?
Gjest Skrevet 22. juni 2010 #2 Skrevet 22. juni 2010 Kylling, ananas, paprika, champignon, squash ... stort sett alt ungene synes er godt og som kan stekes.
mamman til to gutter Skrevet 22. juni 2010 #3 Skrevet 22. juni 2010 Kylling har vi brukt mye og maiskolber
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå