Anonym bruker Skrevet 18. juni 2010 #1 Del Skrevet 18. juni 2010 Kan å steke biff til meg selv siden jeg liker den litt blodig. Men nå skal jeg steke biff til min kjære som liker den well done ..isj :-) Hillken type kjøtt skal jeg velge? Indrefilet er el mørest, mens ytrefilet har mer smak..? Og har dere forslag til fantastisk tilbehør og saus? Og en ting til; har hørt at man skal kjøpe biffkjøft så nær utløpsdatoen som mulig for å få den mørest mulig. Er dette tilfellet? Blir veldig takknemlig for hjelp. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141998196-hvordan-steke-biff-perfekt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. juni 2010 #2 Del Skrevet 18. juni 2010 Jeg kjøper ofte biff til halv pris den dagen datoen går ut...bruker den gjerne dagen etter også...biff blir bedre til lengre den har mørnet. Jeg gjør det alltid enkelt med biff og har soppstuing og bakt potet som tilbehør. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141998196-hvordan-steke-biff-perfekt/#findComment-141998224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. juni 2010 #3 Del Skrevet 18. juni 2010 Om han vil ha den ihjelstekt trenger du ikke å spandere på indrefilet. Ytrefilet holder. Ja den er mørere jo lenger den får ligge. Gjerne over best før datoen. Det er forskjell på best før og holdbar til. Røsti, kantarell stuing og dampede asparges med revet parmesan. Soppsaus eller peppersaus til(om du trenger saus). Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141998196-hvordan-steke-biff-perfekt/#findComment-141998241 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rampongi Skrevet 18. juni 2010 #4 Del Skrevet 18. juni 2010 Vi venter alltid til utløpsdato når vi skal ha biff ja. Vi liker den begge ganske rå, så godt stekt vet jeg ikke hovrdan man gjør det. Jeg digger kenyabønner (haricots) som tilbehør. Vi trykkoker dem og heller over litt god olivenolje og salt. Bruker aldri saus til, men vi er nok litt sære.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141998196-hvordan-steke-biff-perfekt/#findComment-141998287 Del på andre sider Flere delingsvalg…
GeneralSpringSkalle Skrevet 18. juni 2010 #5 Del Skrevet 18. juni 2010 hehe.. litt rar forklaring, men da jeg var under opplæring (kokk) Så skulle kjøkkensjefen fortelle meg hvordan man avgjør om biffen er rå, medium eller godt stekt. Han ba meg trykke på den med fingeren. Lite stekt/rå/blodig ; Skal kjennes ut som en slapp penis (ikke ordet han brukte, haha) Medium; Skal kjennes ut som en som er på vei opp/halverigrert... Godt stekt; Skikkelig stiv en! eh, drøyt jeg veit, men det verste er jo at det stemmer. Husker jeg ble litt flau men... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141998196-hvordan-steke-biff-perfekt/#findComment-141998335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 18. juni 2010 #6 Del Skrevet 18. juni 2010 Når en biff er gjennomstekt ( fy skam!) så skal den være omtrent så fast å trykk på som når du trykker på en passe moden banan med skall. Ytrefilet eller entrecote gir mye mer smak enn indrefilet, men da må du vente til den er godt mørnet. First price sin ytrefilet er forøvrig veldig bra, bare du lar den ligge til omtrent utløpsdato. Mitt favoritt tilbehør er stekt sopp, dampet broccoli og hjemmelaget bernaisesaus. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141998196-hvordan-steke-biff-perfekt/#findComment-141998385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå